AKTUÁLNĚ OBRAZEM: V Mostě se otevírá Bridge 714, nové centrum pro inovace, práci i zábavu
Lucie Smetanová s manželem Alešem u nového inovačního a vzdělávacího centra Bridge 714 v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - V Mostě se otevírá nové inovační a vzdělávací centrum, jmenuje se Bridge 714. Hostům se rekonstruované prostory dříve chátrající budovy představily ve středu v podvečer.

Heslo, přestavující Bridge 714, se skládá ze tří slov – work, life, balance. Můžete tu tedy pracovat, bavit se i relaxovat. Centrum se prezentuje jako místo se sdílenými prostory a provázanou komunitou. Najdete jej na konci Brněnské ulice hned u bezplatného parkoviště. „Bridge v našem pojetí znamená most do budoucnosti, do inovací. A také jsme v Mostě,“ vysvětluje Aleš Smetana, který za zrodem centra společně s manželkou Lucií stojí.

Bridge 714 do města přináší projekty jako sdílené kanceláře, akademii spojující studenty s firmami, ale také zábavu: kavárnu, dětský koutek, hernu s virtuální realitou či lekce angličtiny a cvičení či tance, velmi zajímavé jsou technologické kroužky pro děti. Součástí je rovněž vinotéka a výdejní místo e-shopů.

Foto

„Bridge 714 zapadá do mé vize, jakým směrem by se město mohlo ubírat,“ uvedl Jiří Nedvěd, radní města Mostu. Rád by viděl moderní město, ve kterém se třeba rodí zajímavé startupové projekty. „Pro mě jako podnikatele je to perfektní místo. Škoda, že něco takového nebylo v Mostě, když jsem začínal podnikat. Coworking bych zde tehdy uvítal. Věřím, že si své uživatele najde a v mladých probudí vášeň pro podnikání,“ dodal. Jiří Nedvěd navíc jako projektant navrhl vzhled Bridge. Jako skvělé místo, kde spolu lidé mohou navazovat kontakty, vidí centrum i Gabriela Nekolová, která se s projektem RE:START snaží pomáhat strukturálně postižením regionům

Vše si budete moci po úplném dokončení interiérů prohlédnout při dni otevřených dveří, který se chystá v nejbližších týdnech a o kterém budeme včas informovat. Na našich stránkách rovněž postupně detailněji představíme jednotlivé projekty Bridge 714 a budeme přinášet informace o pořádaných akcí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru