Mléko pro miminka od kraviček pasoucích se v národním parku v Anglii. Kendamil nyní koupíte v Beruška kočárky
Kendamil koupíte i v prodejně. Foto: Beruška Kočárky
Zajímavosti

Most - Přírodní a plnohodnotnou výživu pro kojence a batolata z Velké Británie už maminky pro své ratolesti nemusí nakupovat na internetu, ale nyní ji nově mohou zakoupit i v mostecké prodejně Beruška kočárky.

„Dlouho jsem se bránila prodávat v naší prodejně i potraviny, z důvodu doby expirace u těchto výrobků. Výživa Kendamil a její složení mě však oslovila a proto jsem se rozhodla, že její prodej vyzkouším. Obsahuje pravé plnotučné mléko od kraviček, které se volně pasou v krásné a čisté přírodě. A z prvních reakcí našich zákaznic vidím, že to byla správná volba,“ uvedla Martina Kaplanová majitelka prodejny Beruška Kočárky.

Výživa Kendamil obsahuje plnotučné mléko od volně se pasoucích krav lokálních farmářů z oblasti panensky čisté přírody v chráněné krajinné oblasti největšího národního parku Anglie Lake District. Jsou vyrobena podle tradiční receptury, aby bylo zachováno to nejlepší z přírody. Speciální postup zpracování zajišťuje nejen plnou a krémovou chuť, ale také vysoké nutriční hodnoty plnotučného mléka v kombinaci se všemi základními vitamíny a minerály, které vaše dítě potřebuje pro přirozený rozvoj a růst.

1010beruska

Berušku najdete v mosteckém Kahanu. Foto: Beruška Kočárky

Kendamil nabízí výživu již pro miminka od jejich narození, pro ty s citlivějším trávicím ústrojím, protože není odtučněné, neobsahuje palmový ani rybí olej, neobsahuje sóju a geneticky modifikované suroviny. Jsou to kojenecká mléka, pro děti od narození, pokračovací mléka, ale i bezlepkové kaše nebo koktejl.

Všechny výrobky Kendamil najdete nyní v Beruška kočárky na adrese ul. Lipová č.p. 803 v nákupním centru KAHAN v Mostě.

Beruška kočárky nabízí veškerý sortiment potřeb pro miminka, od oblečení, přes kojenecké potřeby, najdete zde i sortiment kočárků, autosedaček, postýlky a mnoho dalšího zboží. Více informací o prodejně najdete zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru