V mosteckém Bridge 714 můžete pořádat firemní akce i rodinné oslavy
Centrum rodinných a firemních akcí. I to je Bridge 714 v Mostě.
Zajímavosti

Most – Vaše centrum firemních a rodinných akcí. I tak funguje čerstvě otevřené inovační a vzdělávací centrum v Mostě.

Na nejrůznější oslavy sem můžete pozvat své známé, firmy zde zase mohou dále vzdělávat své zaměstnance, ale samozřejmě je také bavit.

Rodiny v centru najdou své zázemí zejména na akcích určených právě jim. Počátkem listopadu se rodiny mohou těšit na Halloween pro děti se stezkou odvahy. Tak neváhejte oprášit své strašidelné kostýmy, jelikož proběhne soutěž o ten nejlepší!

V Bridge 714 se také dají pořádat workshopy. Příkladem je workshop Chci svůj web!, který proběhl na počátku října ve spolupráci s Inovačním centrem Ústeckého kraje v coworkingovém centru Bridge 714. Akce byla zejména určena pro začínající podnikatele a podnikatelky, kterým bylo představeno, jak založit poutavou webovou stránku i s minimálním rozpočtem. Centrum chce podobnými akcemi podporovat inovace a podnikání v Mostě.

Na své si zde přijdou i znalci kvalitního vína, pro něž bude připravena 9. listopadu degustace vín z celého světa. Na milovníky umění se zde také nezapomíná a pro veřejnost se chystá výstava a vyprávění nejen o svém životě paní Sáry Saudkové, která pozvání do Bridge 714 přijala a přijede 26. listopadu.

Zázemí je tu pro podobné akce více než vhodné. Najdete tu kavárnu a multimediální koutek, který se rázem dokáže přeměnit v počítačovou hernu či relaxační místnost pro cvičení jógy. Jeho využití jsou díky velkorysému prostoru vybavenému projektory omezeny jen vaší fantazií. V kavárně vám potom může na přání hrát třeba živá hudba. Zatímco dospěláci se budou bavit u kávy a rautu, děti budou dovádět v herničce nebo pařit počítačové hry promítané na zeď.

Ve druhém patře zrekonstruované budovy najdete přednáškovou aulu či školicí místnost. Zde můžete představit ostatním své podnikatelské aktivity, plány nebo tmelit váš pracovní kolektiv při teambuildingových aktivitách.

O Bridge 714

BRIDGE 714 je místo, které v Mostě dlouho chybělo. Představuje ucelenou nabídku služeb pro jednotlivce, rodiny i firmy z různých oblastí s cílem rozvíjet město i lidi, kteří v něm žijí. Nabízí technické vzdělávání dětí i dospělých, sdílené pracovní prostory (coworking), workshopy s pracovními i life-style tématy, multimediální dětský koutek pro nejmenší, centrum virtuální reality a učebnu digitální fotografie, stylovou kavárnu a vinotéku s nabídkou produktů z celého světa. Sídlí na rohu ulic Brněnská a U Stadionu v Mostě.

Videoreportáž

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru