Bridge Wine: Zavítejte do nové mostecké vinotéky, třeba pro výtečný vánoční dárek
Bridge Wine v Mostě.
Zajímavosti

Most – Vína z celého světa si můžete pořídit ve výborné vinotéce Bridge Wine v Mostě. A v současné době může jít třeba i o skvělý vánoční dárek jak pro jednotlivce, tak pro firemní zákazníky i zaměstnance.

Vinotéku Bridge Wine najdete v nedávno zrekonstruovaném objektu Bridge 714. V nabídce můžete najít průřezově vína z celého světa, z různých kontinentů. Každý region má svá specifika. Vždy záleží na klimatu a půdě. „Chceme našim klientům ukázat rukopisy různých vinařství z různých koutů světa,“ říká Lucie Smetanová, která se svým manželem Bridge 714 v Mostě založila.

Vinotéku pro začátek v Bridge Wine naplnili víny z Moravy, byť je zastoupena jen malým vzorkem. Dalšími vinařskými zeměmi jsou např. naši němečtí sousedi nebo jižanské státy jako Francie, Španělsko a Portugalsko. Dalšími kontinenty jsou Severní a Jižní Amerika nebo Nový Zéland se svojí věhlasnou odrůdou Sauvignon Blanc. Vína, která v regálu nenajdete, si můžete objednat z tištěného katalogu a zdarma vyzvednout ve vinotéce nebo nechat doručit zcela zdarma až domů, pokud bydlíte v Mostě. Vinné portfolio čítá několik stovek vín.

A je nějaké konkrétní víno, které by zákazníkům doporučili? „Pro předvánoční čas bych doporučila sladké a aromatické Prosecco Filly Moscato z italské rodiny Sacchetto z vinařské oblasti nedaleko Benátek. Je to výborný společník jak pro slavnostní události, tak i pro sklenku jen tak pro požitek,“ radí Lucie Smetanová.

0811vinodoporucene

Vína si mohou pořídit nejen jednotlivci, ale jako dárek mohou posloužit dárkové kazety či balíčky také pro firemní zákazníky nebo pro zaměstnance. „Pro firemní klienty nabízíme řešení na míru v oblasti výběru nejen vína, ale i destilátů jako jsou ročníkové rumy, koňaky, pálenky z výběrového ovoce a další. Nabízíme přípravu balíčků na míru v kombinaci s kávou, čajem a sýry,“ uvádí podnikatelka. A připomíná, že tichá vína mají daňové zvýhodnění pro firemní klientelu.

„Každý klient je pro nás důležitý a vždy se mu osobně věnujeme a chceme, aby si odnesl víno, které mu bude chutnat a sklenka vína pro něj byla zážitkem,“ svěřuje se Lucie Smetanová.

Jaká vína lze v Bridge Wine zakoupit, mohou lidé vyzkoušet už v sobotu 9. listopadu při ochutnávce věnované poctě sv. Martina. O degustaci byl ale takový zájem, že jsou všechna místa již obsazená. Při další akci proto doporučujeme včasnou rezervaci. I tak můžete vinotéku navštívit a nadegustovat aktuálně nabízená vína. „Touto akcí začíná série degustační Road show po jednotlivých zemích,“ dodává majitelka. Plán akcí pořádaných v Bridge 714 můžete sledovat na facebookových stránkách nebo v našem zpravodajství.

O Bridge 714

Bridge 714 je místo, které v Mostě dlouho chybělo. Představuje ucelenou nabídku služeb pro jednotlivce, rodiny i firmy z různých oblastí s cílem rozvíjet město i lidi, kteří v něm žijí. Nabízí technické vzdělávání dětí i dospělých, sdílené pracovní prostory (coworking), workshopy s pracovními i life-style tématy, multimediální dětský koutek pro nejmenší, centrum virtuální reality a učebnu digitální fotografie, stylovou kavárnu a vinotéku s nabídkou produktů z celého světa. Sídlí na rohu ulic Brněnská a U Stadionu v Mostě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru