PRÁVĚ TEĎ: Video z této mostecké akce dosáhlo jednoho milionu přehrání na youtube! Připomeňte si ho
První předváděcí akce RC modelů v Mostě v létě 2016. Foto: archiv: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - Předváděcí akce rádiově řízených modelů před mosteckým Priorem, která se konala v červenci před třemi lety, zaujala lidi po celém světě. Alespoň tom internetovém. V úterý večer získala přes jeden milion zhlédnutí.

Jde o naše první video, které dosáhlo této ikonické hranice. Koukají na něj neustále lidé z celého světa. Jen tak pro zajímavost, desetina všech, kteří mohli centrum Mostu pozorovat prostřednictvím úžasných autíček, staveb či vojenské techniky, pochází z Indie, následováno Indonésií, Brazílií, Spojenými státy a Vietnamem. Asi si tam rádi hrají. Nejčastěji si video pouštějí lidé od 25 do 44 let.

A o co se tehdy v centru Mostu jednalo? Téměř dvě stovky rádiem řízených modelů se ukázaly veřejnosti na předváděcí ploše u mosteckého Prioru. Šlo o první podobnou akci v Mostě, navíc pod širým nebem. Akci pořádal mostecký modelář Josef Hrdlička.

https://www.youtube.com/watch?v=-G0CDdDJIv0

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru