Uvažujete o komornější svatbě, ale na zámku? Červený Hrádek nově nabízí pro obřady tento salónek
Příspěvková organizace KVIZ od letošního roku nově nabízí možnost komornějšího svatebního obřadu v prostorách Červeného Hrádku. Foto zdroj: FB město Jirkov
Zajímavosti

Jirkov - Příspěvková organizace KVIZ od letošního roku nově nabízí možnost komornějšího svatebního obřadu v prostorách Červeného Hrádku. Jedná se o salónek číslo 2 v prvním poschodí zámku.

Vejde se do něj nanejvýš dvacet lidí. „Místnost je tedy vhodná pro snoubence, kteří by chtěli mít sňatek na zámku, ale ve velkém Rytířském sále by se spíše ztratili,“ vysvětluje vedoucí odboru vnitřní správy a rozvoje Jitka Řeháková.

Rada města salónek schválila jako další, už třetí místo pro uzavření manželství (vedle obřadní síně na radnici a Rytířského sálu na zámku).

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru