VIDEO: Olympia Teplice představuje automat, ze kterého místo Coca-Coly vypadne rouška
Rouškomat v Olympii. Foto: Olympia Teplice
Zajímavosti

Teplice - Lehká úprava nápojových automatů stačila k tomu, aby se z nich stal nástroj nejen pro snadné a bezpečné zásobování rouškami, ale také pro podporu organizace Charita Kralupy nad Vltavou. Právě ta roušky do automatů šije a je jí věnován celý výtěžek z projede.

„Roušky si u nás mohou zákazníci zakoupit za téměř symbolickou cenu 60 Kč, přičemž celá částka putuje zpět Charitě. Platba je možná pouze bezkontaktně. Jedná se tedy o velmi bezpečný způsob, jak si mohou zákazníci roušku v automatu pořídit,“ uvedla Jaroslava Konečná, marketingová manažerka obchodního centra. „Zakoupené roušky je vždy potřeba před použitím vyvařit a vyžehlit.“

Rouškomat se nachází v pasáži centra, v blízkosti hypermarketu Albert. O jejich pravidelné doplňování se stará společnost Coca-Cola HBC Česko a Slovensko, která se postarala o bleskové upravení a dodání rouškomatů do pěti obchodních center z portfolia skupiny CPI Property Group – Nisa Liberec, Futurum Hradec Králové, Olympia Teplice, IGY České Budějovice a Olympia Plzeň.

„Charita Kralupy nad Vltavou dokáže našít 300 roušek za den. Pokud je tedy rouškomat prázdný, prosíme zákazníky, aby se zkusili vrátit později. Děkujeme každému, kdo si u nás roušku zakoupí. Ochrání tak sebe, své okolí a ještě podpoří charitativní organizaci.“ dodává k projektu marketingová manažerka OC.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=1KU9w1nET44

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru