Bazén Louny. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Louny - V Lounech je krátce před otevřením nová městská plavecká hala. Komplex s bazény, saunami, 80metrovým tobogánem či občerstvením bude veřejnosti přístupný od odpoledních hodin 11. září. Měli jsme možnost se s předstihem na novou stavbu podívat.

Bazén v Lounech, kde najde práci 35 zaměstnanců, nahradil starou plaveckou halu. Jde o zcela novou stavbu za necelých 219 milionů korun. Cenu se podařilo dodržet, dokonce byla o 200 tisíc nižší než při uzavření smlouvy.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=GWqo4158sDk

Bazén má odvážné sešikmení fasád i originální zvlněný plášť. Na neobvyklé architektonické řešení jsou v Lounech hrdí. Autorem stavby je společnost DK architekti.

FOTO

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru