VIDEO: Šéfkuchař, který uvařil pro Michaela Jacksona, připravoval italská jídla v mosteckém Bilbu
Vladimír Šmejkal v Bilbo šmak v Mostě na třídě Budovatelů. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - Vyhlášený český kuchař Vladimír Šmejkal vařil v mostecké provozovně Bilbo šmak na Třídě Budovatelů. Přivezl sem oblíbené italské recepty.

Vladimír Šmejkal patří mezi českou elitu. Mimochodem, víte, že připravoval jídlo i pro Michaela Jacksona? Světoznámý král popmusic si tehdy poručil „obyčejná“ kuřecí prsa se zeleninou a bramborem.

V Bilbu Vladimír Šmejkal tvořil kulinářské speciality přímo před zraky zákazníků. Lidé tak mohli poznat, jak Italové připravují těstoviny, zeleninové saláty, jak si hrají s masem nebo jak připravují polévku.

„Kvůli koronaviru nemohou lidé cestovat, tak jsme chtěli trošičku té Itálie přenést k nám, do naší firmy a chtěli jsme sem nalákat lidi,“ vysvětluje Veronika Woznicová, obchodní ředitelka Bilbo šmak.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=XS8bWWoAmBk

Nestihli jste to na italskou kuchyni? Nevadí. V plánu je pořádat podobné akce každý měsíc. Už teď víme, že se uvažuje třeba o exotické thajské kuchyni.

Tradiční nabídka jídel v restauracích Bilbo šmak, kterých je několik po celé české republice, je velmi pestrá. V kombinaci s několika druhy příloh si zákazník může zvolit skladbu jídla přesně podle svého uvážení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru