Na rozdíl mezi tím, co si vzít chcete a tím, co opravdu potřebujete, přijdete nejpozději během balení. Do kufru se vejde jen omezené množství věcí, navíc by bylo hezké ponechat trochu volného místa pro strýčka příhodu. Aby vám chystání zavazadla zabralo jen chvíli, připravili jsme pro vás krátký seznam kosmetických produktů, které na cestě jistě oceníte.

Kosmetika na tělo

Jedná se především o hygienickou kosmetiku: sprchové gely či deodoranty. Všechno, co denně používáme každý den, a co dodává tělu svěžest. Sbalte si s sebou i tělové mléko nebo krém. Nikdo nechce mít suchou a dehydrovanou pokožku.

Nezapomeňte na ochranu proti slunci. Must have nejen u moře, ale i na horách.

Tip: vždy je lepší si na cesty vzít kosmetiku v menším cestovním balení. Ušetří to prostor v kufru.

Péče o pleť

Denní krém, pleťové sérum a bezoplachová noční maska ​​jsou možná nejdůležitější produkty ve vaší kosmetické taštičce. Na cesty si také vezměte náplasti pod oči a platýnkové pleťové masky, které se prodávají v praktickém cestovním balení. Tyto kosmetické produkty pomohou rychle odstranit stopy po únavě, rozzáří pleť a dodají ji svěží a odpočinutý vzhled.

Dekorativní kosmetika

Tady byste také neměly přehánět. Výběr dekorativní kosmetiky samozřejmě záleží na tom, na jaké líčení jste každodenně zvyklá. Přesto bychom doporučili pouze tyto produkty:

  • BB nebo CC krém – multifunkční přípravky, které kombinují vlastnosti tekutého make-upu a pečujícího pleťového krému. Krásně vyrovnají barevný tón pleti a pomohou zakryt drobné nedokonalosti.
  • Balzám nebo lesk na rty, který se rychle a snadno aplikuje. Rty krásně zvlhčí a ochrání. Matná rtěnka je sice odolnější a na rtech vydrží několik hodin, ale často se stane, že se rozetře, což trochu komplikuje celou situaci.
  • Upravit obočí potřebujete, kdekoliv jste. Tužka na obočí je kompaktní kosmetický produkt, proto se snadno vejde i do kabelky. Stačí několik vteřin a ideální obočí je tady.
  • Konturovací oční tužka a řasenka rychle dodají očím magickou hloubku a podtrhnou jejich krásu.
  • Nejpraktičtějším kosmetickým prostředkem je paletka, která obsahuje oční stíny v neutrálních barvách, rozjasňovač, bronzer a tvářenku. S její pomocí můžete vykouzlit plnohodnotné líčení.

Nezapomeňte si také přibalit i malé balení vlhčených odličovacích ubrousků. Stanou se vaším pomocníkem na rychlé odlíčení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru