E-shop AniDef nabízí designové produkty, peníze z prodeje putují do útulku
Zdroj: AniDef
Zajímavosti

Ústecký kraj - Přežít v dnešní době a zajistit přísun financí na provoz řeší každá nezisková organizace. Podívejme se, jak se s uzavřením prostor pro veřejnost a nemožností pořádat akce a ani se jich zúčastňovat vypořádal AniDef, útulek pro opuštěná a týraná zvířata v Žimu.

Zvířata bohužel končí opuštěná a raněná na ulici, ať je doba jakákoliv a náklady na jejich léčbu a péči v čase rozhodně neklesají. Proto se rozhodli spustit e-shop a umožnit tak svým podporovatelům nákup krásných a designových produktů.
Celým e-shopem prostupuje linie jednotlivých edic, designů s příběhem zvířat, která útulkem prošla nebo se stala jeho maskotem, jako třeba Max, nyní mazlík útulku, jinak neadoptovatelný pes s mnoha kousanci na kontě, který by jinde skončil eutanázií.

Každá edice má své poselství, svůj design a svou řadu produktů. Která osloví Vás?

Edice Max – Láska ukazuje směr – je o tom, že láska dokáže zahladit i ty nejhlubší rány způsobené člověkem a znovu otevřít psí srdce. Z agresivního zlomeného psa se může vyklubat milující veselý pes jako je Max, srdcové eso útulku.

Edice Ben – Just wanted to saythankyou – poděkování těm, kteří se rozhodli zříci se svého pohodlí a měnit životy zvířat, která by jinak díky svému hendikepu živořila v osamění. Příkladem je Ben, inkontinentní pes v trvalé dočasné péči útulku, který by jinak steskem zemřel. Dnes žije u úžasné dočaskářky a postupně se jeho duše otevírá a začíná zase věřit a lásku oplácet.

Edice Panther – PurrrfectlyImpurrrfect – vypráví o zvířatech, která na první pohled nelákají svým vzhledem, ale přesto jsou to neskutečně milující bytosti, které jsou vděčné za každou kapku lásky, kterou dostanou. Najdeme v ní design kocourka Panthera - nedokonalého navenek, dokonalého uvnitř.

Edice Charles – Srdcem a rozumem, nikoliv očima - je kampaň věnovaná tématu výběru psích kamarádů, neboť vzhled je jen balení, v jakém si svého parťáka a přítele na mnoho let pořizujete. Důležité jsou povaha, charakter a temperament jako u Charlese, kterého by chtěl každý, ale naštěstí se díky pečlivému výběru dostal do těch správných rukou.

Edice Kravičky – Not something. Someone – je o tom, že zvířata vnímají, cítí a milují a zasluhují si láskyplný přístup plný respektu ke svým potřebám. V této edici najdete Jasmínu a Olivera, roční telátka, která v AniDef vypiplali od jejich prvních dnů.

AniDefu se podařilo vytvořit krásné a stylové produktové řady oblečení, hrnečků, tašek a vaků a parádních drobností pro radost. Spolupracují s organizací Se psem mě baví svět a v nabídce najdeme i knihu Gump a kalendář k nově vzniklému filmu. Je znát snaha o šetrný přístup k přírodě, oblečení i módní doplňky jsou z bio bavlny a kolekce pelíšků a čmuchacích dek je z recyklovaných materiálů. Na své si přijdou dospělí, děti i chlupatí kamarádi a je v plánu e-shop stále rozvíjet a inovovat.

AniDef má na kontě přes tisíc zachráněných pejsků a přes sedm set kočiček a díky Vaší podpoře mohou nacházet domov dalším opuštěným zvířecím dušičkám.

Pomozte pomáhat a zachraňovat nákupem, který dává smysl, na e-shopu AniDef.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru