Elegantní letní look s pánskými žabkami
Ilustrační foto: CC0
Zajímavosti

Hledáte-li letní vzdušnou obuv do parných dnů, můžete se poohlédnout po ležérních sandálech. Nabízí se také pohodlné pánské pantofle či oblíbené lehké žabky. Na následujících řádcích se zaměříme zejména na poslední typ zmíněné obuvi. Pánské žabky jsou prodyšné, minimalistické a téměř nic neváží. I proto si je oblíbili muži po celém světě.

Pro jaké příležitosti se hodí pánské žabky a s jakým oblečením je mohou muži nosit?

Pánské pantofle nebo raději žabky? Odpověď zní, obojí! I s pánskými žabkami lze vytvářet řada módních outfitů. V zásadě rozlišujeme 2 druhy pánských žabek. První typ se hodí k sportovně laděným oděvům, druhý typ oceníme k elegantnímu oblečení. Na trhu jsou i jednobarevné univerzální modely, které můžeme zakomponovat do obou zmíněných outfitů. Pánské žabky v nejrůznějším provedení můžeme zakoupit i v kamenných prodejnách CCC, které nabízí široký sortiment pánské letní obuvi. Žabky nosí pánové nejvíce k bazénu, rybníku, přehradě či k jezeru. Také jsou často součástí zavazadla k moři či do kempu. Díky své váze nezatíží kufr ani krosnu a můžete je tak mít stále při ruce. Hledáte-li žabky k vodě, poohlédněte se zejména po typech s kvalitní protiskluzovou podrážkou. Elegantní a univerzální typy žabek mohou nazout pánové i do města či na posezení s přáteli. Velmi pěkně působí, sladíme-li barevně naše žabky s ostatními doplňky letního outfitu. Žabky lze nosit k šortkám a bermudám. Hodit se však budou i k džínům či plátěným kalhotám. K denimové módě vyniknou zejména pánské žabky v přírodních odstínech. Velmi elegantní jsou pánské žabky s širšími pásky.

Jak vybrat vhodnou velikost pánských žabek?

Pánské žabky vybíráme dle délky stélky naší boty. Noha by neměla v botě plandat, prsty chodidel by neměly přečuhovat špičku boty. Tím by si pánové koledovali o nepříjemné naražení palce. Pásek mezi prsty by se neměl zařezávat do kůže. Správně padnoucí žabky poznáme tak, že na chodidlech a prstech nezanechávají rýhy ani otlačky. V ideálním případě by měly pánské žabky disponovat polstrovanými pásky. Ty nám zaručí 100% pohodlí při jejich nošení. Jestli-že rádi nakupujete z pohodlí domova a vybíráte tak pánské žabky online, dejte si pozor na číslování obuvi u jednotlivých výrobců. Může se totiž stát, že narazíte na malé nuance a velikost, na kterou jste zvyklí, by tak nemusela odpovídat. Proto vždy porovnávejte délku stélky vaší obuvi s konkrétní tabulkou zvoleného výrobce. Ušetříte si tím spoustu času i peněz při případné reklamaci. Pro milovníky nákupů online máme tip. Podívejte se na přehledné webové stránky prodejce CCC, zde si vybere i ten nejnáročnější z vás.

Jaké barvy, vzory a motivy pofrčí v letošní letní sezóně?

Také žabky reflektují nejnovější módní trendy. Pánské žabky tak můžeme vybírat v nejrůznějším barevném provedení. Barvy letošního léta budou zejména ty pastelové. Meruňkové, krémové či snad pistáciové žabky? V těch všech budete letos IN! Dále budou v kurzu přírodní odstíny barev. Parádu tak uděláte i v oříškových či mahagonových pánských žabkách. Zmíněné žabky najdeme i v obchodech CCC, které mají v nabídce spoustu dalších přírodních tónů pánské obuvi. Zaměříme-li se blíže na motivy a vzory pánské obuvi, vítězí na plné čáře ty zvířecí a květinové. Jedná se však o extravagantnější modely, které musí umět pánové nosit.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru