VÍTE, ŽE... Devět odsouzených z Bělušic pomáhalo při velkém triatlonu v okolí Mostu
Foto: VS ČR
Zajímavosti

Mostecko - Odsouzení z Věznice Bělušice pomáhali při organizaci triatlonu pořádaného CSG TRITEAM ve spolupráce se statutárním městem Most. Zástupci uvedené společnosti požádali ředitele věznice o pomoc při pořádání triatlonu a bylo jim vyhověno.

Devět vybraných vězňů splňujících podmínky volného pohybu mimo věznice pomáhalo pořadatelům při vydávání nápojů a občerstvení účastníkům závodů.

"Cílem projektu bylo zařazení odsouzených do pomoci při pořádání sportovních aktivit mimo věznici. Pobyt v civilním občanském prostředí odsouzeným po výkonu trestu odnětí svobody usnadní začlenění se do normálního občanského života a navázání běžných mezilidských vztahů. Zároveň si osvojí účelné trávení volného času, čímž se ovlivní osobnostní vlastnosti jedinců," vysvětluje mluvčí věznice Danuše Vránová.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru