FOTO: Atraktivní lokalita u Teplic ožije pod názvem projektu REZIDENCE PUDLÁK
Bytový projekt www.pudlak.cz.
Zajímavosti

Bytový projekt www.pudlak.cz zasazený v zeleni s výhledem na Krušné hory vyroste do několika let v areálu bývalého kempu a koupaliště Pudlák v katastrálním území Újezdeček u Teplic.

Uzavřené rezidenční bydlení nabídne zájemcům 14 dvoupodlažních solitérních a 45 řadových domů rovněž o dvou patrech. Jak uvedl zástupce investora Miroslav Dúžek z firmy Teplice Development s.r.o. sídlící v Praze a vlastněné majiteli z Teplic, jde vlastně o oživení projektu z roku 2008. Velikost pozemků k jednotlivým objektům se pohybuje od 650 do 1100 metrů čtverečních. „Studie tehdejší výstavby ale byla přizpůsobena dnešní době jak technologicky, tak architektonicky.

edeniky 749

Projekt počítá kromě potřebné infrastruktury třeba s parkem uvnitř areálu, kolem kterého vede cyklostezka k jezeru Barbora a do nedalekých Teplic. Nová čtvrť, která bude napojena na Újezdeček a novou komunikaci na Teplice, nabízí možnosti pro aktivní i bezpečný život celé rodiny," přiblížil Miroslav Dúžek. Stavební práce byly zahájeny v říjnu přípravou inženýrských sítí a 6. listopadu začne prodej v první etapy projektu s tím, že první vlastníci by se mohli nastěhovat v listopadu 2023. V areálu budou vybudovány dvě komunikace, z nichž jedna bude obsluhovat solitérní a druhá řadové domy. Výstavba by měla trvat 6 až 7 let.

edeniky 752

Třistamilionový projekt bude financovat jeden z velkých tradičních bankovních domů formou úvěru. Zájemcům je firma schopna zajistit financování hypotečního úvěru s tím, že jde o dům na klíč včetně veškeré dokumentace a povolovacích řízení.

„S naší developerskou firmou, která zmíněné pozemky vlastní, na přípravě a realizaci projektu spolupracuje projekční kancelář SVIS TCE, spol. s.r.o. z Bíliny a stavební firma BH System s.r.o. z Teplic. Naše skupina již má za sebou několik developerských projektů jako jsou třeba rodinné domy v Babicích u Prahy, bytovou výstavbu v Loučné pod Klínovcem či bytový dům na ústeckém Skřivánku. Před sebou máme výstavbu rodinných domů v Kladrubech a další bytový projekt v Loučné pod Klínovcem,".
Vytvořeny jsou již i webové stránky, které budou pro zájemce naplno spuštěny v den zahájením prodeje, tedy 6. listopadu 2021.

LUXUSNÍ BYDLENÍ

Jedinečnost projektu je podle slov Miroslava Dúžka především v neobvyklém pojetí uzavřeného oploceného areálu, který bude nabízet vlastní rekreačně-společenskou parkovou část a vnitřní infrastrukturu, kterou budou spoluvlastnit budoucí majitelé rodinných domů. To tedy znamená, že celý areál bude oplocený a uzavřený vstupními branami. Vstup do něj bude pouze pro vlastníky a obyvatele nově vzniklé lokality. „V rámci tří etap vznikne na tomto území o velikosti zhruba 3 hektary tedy celkem 59 rodinných domů s kompletní infrastrukturou.

edeniky 753

Plánovaná výstavba je v souladu s územním plánem obce a platným stavebním povolením. Naším cílem je v daném území vytvořit zcela novou obytnou čtvrť, která tak bude nabízet bydlení v objektech s architektonicky navrženým designem a detailně promyšleným dispozičním řešením. Domy jsou urbanisticky citlivě vsazeny do okolního prostředí tak, aby nabídly maximální soukromí a využitelnost pozemků," vypočítává stavebník.

V případě solitérních domů, které budou na prodej v první etapě, se jedná o typově samostatně stojící objekty o jedné bytové jednotce. Každý z nich bude umístěný na samostatném pozemku přiléhajícím k nově vzniklé vnitroareálové komunikaci. Zrcadlením dispozice vznikly dvě varianty levá/pravá. Konstrukce objektů budou zděné, zateplené kontaktním zateplovacím systémem a klasickou sedlovou střechou. Domy jsou navrženy jako dvoupodlažní. Hmota objektu vychází z čtvercového půdorysu, který je doplněn v přízemí o samostatnou ložnici s koupelnou a šatnou na jedné straně, na druhé straně o prostornou garáž. První nadzemní patro je navrženo jako denní životní prostor nabízející vstupní chodbu s dostatkem úložných prostor, technickou místnost s WC, samostatnou ložnici s koupelnou a šatnou, obývacím pokojem propojeným s jídelnou a kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje povede pohodlné prefabrikované schodiště do druhého patra, kde jsou další tři pokoje a koupelna.

www.pudlak.cz

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru