VIDEO: Živnostníci z Mostu mohou ode dneška žádat město o peníze na podporu svého podnikání
Podpora třeba pro švadlenky. Cílem programu je podpořit rozšíření struktury služeb a jejich kvalitu a objem. Ilustrační foto
Zajímavosti

Most - Město Most opět podpoří živnostníky. Podnikatelé mohou od dnešního dne podávat žádosti o příspěvek z Dotačního programu na podporu drobného a malého podnikání a podporu rozvoje sektoru služeb 2022.

Hlavní podmínkou projektu je, že musí být realizován během roku 2022. Další informace mohou žadatelé nalézt na webu města.

https://www.youtube.com/watch?v=34bezGYmlQc

Město, které dotační program vyhlásilo již potřetí, má na podporu živnostníků vyčleněn v letošním roce jeden milion korun. „Podpora se týká především rozvoje služeb u živnostníků u nás ve městě, mohou to být řezníci, pekaři, cukráři, čalouníci a další profese,“ vysvětluje náměstek primátora Marek Hrvol.

Cílem programu je podpořit rozšíření struktury služeb a jejich kvalitu a objem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru