Most nabízí lidem: Přidejte se do průvodu Mostecké slavnosti
Průvod na Mostecké slavnosti. Foto: archiv města Mostu / Jaroslav Haušild
Zajímavosti

Most - Po vynucené covidové pauze jsou tu zpět Mostecké slavnosti. A rovnou v širším, dvoudenním formátu. Těšit se na ně můžete na obvyklém místě v areálu přesunutého kostela Nanebevzetí Panny Marie v pátek a sobotu 9. a 10. září.

Na slavnosti zazáří zvučná jména showbyznysu jako například No Name, Jan Vančura a Plavci, Slza, Jelen, Tereza Mašková, Pekař, UDG, Lenny, Ben Cristovao, Monkey Business, Olga Lounová, Iné Kafe, Mydy Rabycad, Prago Union, Miroslav Paleček, Ivan Mládek, Petr Kalandra Memory Band a mnoho dalších.

Stejně jako v předchozích letech vyrazí v sobotu 10. září ke kostelu slavnostní průvod od magistrátu, řazení průvodu začne kolem poledne. Do průvodu se mohou přidat sportovní kluby a oddíly i další organizované skupiny, například pracovní kolektivy apod.

Magistrát prosí kluby a kolektivy, aby svůj zájem o účast v průvodu předem nahlásili na úřad, kontaktní osobou je paní Ivana Šmídová (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Učinit tak mohou do 31. srpna, na začátku září budou kontaktováni s podrobnostmi.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru