Inflace, zdražování. I přesto Josef Solnař nadále podporuje Černé Anděly. Ve středu 14. září jim před zápasem předal klíč od vozu
Josef Solnař předává symbolický šek.
Zajímavosti

Most - Již devátým rokem jezdí mostecké házenkářky Černí Andělé bezpečnými a novými vozy. Jejich podporovatelem je totiž Josef Solnař a firma Autosalon Most, prodejce vozů značky Hyundai a Suzuki.

Josef Solnař rád podporuje dobré věci. Sponzoruje tak několik mosteckých projektů, mezi nimi i sport číslo jedna v Mostě, kterým je házená. Podle Josefa Solnaře to má velký smysl: „Děvčata jezdí bezpečně, mají spolehlivá auta a veškerý servis. Mohou se tak věnovat tomu, co umějí velmi dobře, házené.“

Autosalon Most je tak jedním z mála firem, které se i v době pro podnikání velmi těžké rozhodly sponzorovat dobré programy.

Josef Solnař je mostecký patriot, na tomto městě mu velmi záleží a byl by rád, aby se tu lidem žilo dobře. A hodlá proto i něco udělat. Ke sportu má velmi blízko a proto rád podporuje sportovní aktivity. Rád by se také, kromě jiného, zasadil o další rozkvět sportu v Mostě, zejména pro děti.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru