O hlasy Mostečanů ve volbách do Senátu zabojuje i SPD, za které kandiduje se svým šťastným číslem 3 Ing. Ivana Turková, Ph.D., MBA
Foto: Ing. Ivana Turková, Ph.D., MBA
Zajímavosti

Vážení občané Mostecka, dovolte mi, abych se Vám krátce představila. Jmenuji se Ivana Turková, pocházím z Litvínova, je mi 55 let a v únoru letošního roku jsem se stala členem hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD).

Své odborné zkušenosti jsem získala mnohaletým působením jako jednatelka a finanční ředitelka. Celoživotně se zabývám ekonomikou a financemi, školím v této oblasti velké korporátní firmy, ale pomáhám s řízením nákladů i menším firmám v našem regionu.

Deset let jsem stejnou problematiku přednášela na vysoké škole, kde jsem se snažila ze všech sil, co nejlépe připravit své studenty na svou profesionální dráhu a předat jim své zkušenosti. Odměnou mi bylo ocenění nejlepším pedagogem univerzity.
Celý život jsem odolávala nabídkám různých politických stran vstoupit do politiky, ale až neřešení tak zásadních problémů, které budou dále gradovat, mě naprosto spontánně zvedlo ze židle. Kdy jindy, když ne teď? Moc času už nám nezbývá…!! Naše země už nám takřka nepatří.

Rostoucí inflace v kombinaci s šíleným růstem cen energií likvidují konkurenceschopnost českého průmyslu a ničí život běžným občanům. Přitom k tomu není jediný relevantní ekonomický důvod, pouze politická hra mocných. Není normální, aby se veřejné finance propadaly do stále většího deficitu, a přitom klesala životní úroveň obyvatel. Budu se bít jako lev za zlevnění energií, protože to je jediná cesta vedoucí ke snížení inflace a kdo tvrdí opak, tak lže.

Suverenita a stabilita naší země je v současné době vážně ohrožena, proto role senátora nyní přesahuje zájmy regionu. Jsem už alergická na různá prohlášení o prodloužených rukách Mostecka, jsou úplně mimo realitu a současné dění ve společnosti. Pokud nebude silný stát, nebudou silné ani regiony. Proto je nezbytně nutné nejdříve iniciovat přijetí zákonných úprav v oblasti energetické politiky, kterou se podrobně zabývám. Po stabilizaci současné děsivé hospodářské situace pak pracovat na dalších změnách, které umožní obyčejným lidem žít v klidu své životy, pracovat, vychovávat své děti a mít radost ze života.

Na práci senátora jako politika je nejdůležitější, aby pochopil, že byl do Senátu vyslán svými voliči. Tzn. veškeré své úsilí upřít prioritně ve prospěch Čechů, našich občanů. Senátor je správcem, spravuje majetek a hájí zájmy občanů, ale hlavně skládá jim účet, vždyť jsou placeni z našich daní. Na to politici velice často zapomínají, jejich výplata ale opravdu neroste na stromech. V této souvislosti je docela smutné dívat se na různou vychloubačnou sebeprezentaci radních, jak zvelebili to či ono. Ale vždyť je to jejich povinností, vždyť je to jejich náplň práce, za kterou je platíme.

Mostecko bylo v minulosti energetickou základnou celé naší země, což se negativně podepsalo na celém regionu. Navíc zde sedíme doslova na časované bombě s názvem Unipetrol a skládce Celio. Je tedy na čase, aby nám to zbytek republiky začal vracet.
Jsme krajem s vysokým počtem tzv. vyloučených lokalit. Nestačí pouhé konstatování, že je zde situace neudržitelná, jak tomu bylo při ministerských návštěvách mnohokrát v minulosti, případně označovat snahy místních politiků, znalých problematiky těchto lokalit, za rasistické, protiústavní, či dokonce jdoucí proti lidským právům. Pokud se stanu senátorkou, některým skupinám občanů skončí časy nekonečných práv a žádných povinnosti, nelze uplatňovat dvojí metr.

Dosavadní dvanáctileté působení senátorky za náš region nepřineslo v této oblasti téměř nic, nikam nás to ke zlepšení situace neposunulo, její působení bylo pro občany našeho regionu neviditelné. A pokud se ombudsman na půdě Senátu veřejně postaví a odmítá pozitivní diskriminaci, která chrání nepřizpůsobivé, tak místo podpory senátorky za náš region, se dočká výzvy k rezignaci, to je skandální. Mě nepřeslechnou, ani neumlčí. NEPOKLEKNU….

Pro nás v SPD jsou jasnou a prvořadou prioritou občané naší země, vždy to tak bylo a vždy v budoucnu bude. Budu hájit a prosazovat zájmy občanů Mostecka, rodin s dětmi, důchodců, invalidů, a všech, kteří řádně pracují. Zasadím se o to, aby jejich životní úroveň dále neklesala. V Senátu bych ráda uplatnila své profesní znalosti, proto bych se chtěla věnovat hospodaření v celostátním i regionálním měřítku prostřednictvím Výboru pro hospodářství, zemědělství a dopravu, popř. Výboru pro sociální politiku.

Nezapomeňte, že volby do Senátu jsou v podstatě referendem o vládě. Parlamentními opozičními stranami jsou pouze ANO a SPD. Na Mostecku ANO svého kandidáta nepostavilo, zbývá SPD, která se spojila s dalšími vlastenecky orientovanými stranami a hnutí, jako např. Trikolorou, Manifestem, Hnutím Pes a Nezávislí, PRO J. Rajchla atd. a já mám tu čest být kandidátem. Věřím, že současné vládě národní katastrofy vystavíme společně účet 23. a 24.9.2022. Přijďte k volbám a volte srdcem, vlastenecky a pronárodně.

Vážení občané, děkuji Vám za přízeň i podporu mé kandidatury do Senátu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru