Koncert za mřížemi: Country skupina zahrála odsouzeným ve Věznici Bělušice
Foto: VS ČR / Věznice Bělušice
Zajímavosti

Bělušice - Skupina pod názvem "Kdo má, právě čas" zahrála a zazpívala vybraným odsouzeným ve Věznici Bělušice.

Vybraných šedesát odsouzených mělo v neděli 13. listopadu možnost zúčastnit se koncertu country skupiny "Kdo má, právě čas", který se uskutečnil v prostorech jídelny pro odsouzené ve Věznici Bělušice.

Znovuobnovená skupina, která navštívila po šestnácti letech první věznici v České republice, zahrála a zazpívala vězňům písničky ze svého repertoáru. Hodinové vystoupení mělo u odsouzených velký ohlas, spolu s účinkujícími si zazpívali známé písníčky a do rytmu hudby zatleskali.

Díky účasti odsouzených na této akci došlo k využití volného času o víkendu u pracovně zařazených odsouzených, kteří se tohoto vystoupení zúčastnili.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru