Sportovní styl na každý den – přehled značek, které vás budou inspirovat
S'PORTOFINO - NOVÉ TVÁŘE SPORTOVNÍHO STYLU.
Zajímavosti

Sportovní elegance, pohodlné a ležérní nebo třeba módní athleisure styl? Prvky oblečení jakoby vytažené ze školících místností vstupují do salonů a stávají se klíčovými v kolekcích uznávaných módních návrhářů. Vedle designu začíná zaujímat své místo také pohodlí a stylizace s využitím mikin, sportovních bund nebo legín se začíná nosit i do práce. Přinášíme značky sportovního oblečení, které se nejlépe hodí do každodenních stylizací.

Nejlepší značky dámského sportovního oblečení, které můžete nosit každý den

Současná dámská móda ustupuje od orientace pouze na design. Trendy už nepředpokládají, že pro krásu se musíte vzdát pohodlí. Dnes se klade důraz na pohodlí a citlivé hraní si s konvencemi. Módní a sportovní materiály vstupují do salonů a používají je i ty nejlepší módní domy. Návrháři vytvářejí všední i na doma určené módní kolekce, které jsou inspirovány aktivitou, sportovním duchem a pohodlím s tím spojeným. Které značky se vyplatí používat k vytváření osobitých každodenních stylů?

Adidas by Stella McCartney – sportovní oblečení od návrhářky

Když jedna z nejslavnějších anglických módních návrhářek, známá svými poutavými dámskými kolekcemi, spojí síly s jednou z nejoblíbenějších značek sportovního oblečení, efekt je elektrizující. V roce 2005 začala Stella McCartney spolupracovat s Adidas, aby našla soulad mezi aktivní činností a nejnovějšími trendy na přehlídkových molech. Kolekce vytvořené v této spolupráci jsou nejen funkční a vhodné na trénink, ale také moderní a skvěle zapadají do každodenního sportovního stylu. Vděčíme za to zajímavým, módním střihům a péči o barvy a detaily. V rámci sportovních modelů hledá návrhářka zcela nová řešení, která mají definovat nový styl athleisure a dodat stylingu dynamiku. Dámské sportovní oblečení a boty Adidas by Stella McCartney milují celebrity, influenceři a ženy po celém světě. Modely sluší každé postavě a neobvyklé vzory a barvy přitahují pozornost. Sportovní oblečení Adidas by Stella McCartney bylo také šito s ohledem na životní prostředí a proslulo použitím recyklovaných materiálů.

Chinti and Parker – sportovní oblečení vyrobené z přírodních pletenin

Sportovní a společenské oblečení Chinti and Parker je základem každého šatníku, zejména tzv. capsule wardrobe. Značka je součástí trendu, ve kterém jde móda ruku v ruce s nejvyšší mírou pohodlí. Dnešní trendy zahrnují střihy, které jsou především pohodlné, ale zároveň vám umožní cítit se stylově jak na tréninku, tak doma a využijete je také do města. Proto jsou mikiny, kalhoty, svetry a legíny Chinti a Parker vyrobeny z nejkvalitnějších měkkých, na dotek příjemných přírodních materiálů: merino vlny, kašmíru a nejlepší bavlny.

Deha – italské sportovní oblečení inspirované rozmanitostí žen

Rádi si pohráváte s módou, konvencemi a ženskostí vyjádřenou různými způsoby? Seznamte se s italskou značkou sportovního oblečení Deha, která vytváří kolekce nejen pro trénink, ale i pro každodenní život. Díky moderním střihům a barvám vnáší do stylizací, které se volí pro každodenní nošení, i do práce, sportovní dynamiku a ležérnost. Za svůj vynikající vzhled vděčí dokonalé kvalitě a zajímavé povrchové úpravě. Mikiny, tepláky, legíny na jógu nebo ležérnější vzory lze libovolně kombinovat. Na S'portofino jsou k dispozici dvě kolekce dámského oblečení Deha: řady Move a Hype představující modely jak v klasických barvách, neonových a živých odstínech, tak i v jemných pastelových barvách.

Electric and Rose – styl activewear pro každý den

Sportovní a ležérní vzhled značky dámského oblečení Electric a Rose je inspirován aktivními zážitky, které sdílíme s přáteli a rodinou. Bez ohledu na to, zda máme blízko k mindfulness čili prožívání při józe, rodinných výletech nebo osamělých terénních bězích, v mikinách, halenkách a kalhotách Electric a Rose se můžeme cítit skvěle. Doplní také každodenní šatník a hodí se k oblečení vybranému do práce nebo do města. Pozornost je věnována mj. vícebarevnému tie-dye barvení a moderním střihům, které sluší každé postavě.

Goldbergh – luxusní sportovní značka

Dámské sportovní oblečení Goldbergh je dalším příkladem dokonalého spojení funkčnosti, pohodlí a nejnovějších trendů. Kolekce obsahuje pohodlná trička, topy a legíny ideální pro trénink nebo relaxaci doma; pohodlné, ale elegantní šaty; originální péřové a nepromokavé bundy a vesty a také kolekce zimního a letního oblečení. Značka neustále sleduje trendy a navrhuje modely, které budou módní po mnoho sezón. Sportovní a ležérní outfity Goldbergh jsou nejen dobrým základem kapslového šatníku, ale také mnoha možnostmi, jak jej doplnit o styly, které přitahují pozornost barvami a střihy.

Sportalm – originální potisky a pohodlí v každém ročním období

Značka Sportalm spojuje spolehlivost a přizpůsobení se všem povětrnostním podmínkám se zajímavým designem a využitím originálních potisků. V nejnovější kolekci sportovního oblečení kombinuje geometrii se zvířecími motivy. Zároveň využívá technické materiály, které poskytují tepelný komfort v zimě a úlevu během horkého léta. Sportalm také sahá po nejnovějších trendech, například po barevných a na dotek příjemných zimních teddy bear kabátech, péřových vestách a barevných legínách. Modely sportovního oblečení tak můžete zařadit do svého každodenního módního stylingu.

Pánské sportovní oblečení v každodenních sestavách - přehled značek

V každém pánském šatníku najdete klasické, nadčasové střihy, které se budou hodit jak při tréninku, tak doplní každodenní stylizace. Funkční trička z těch nejlepších materiálů, pohodlné mikiny nebo teplé bundy najdete v kolekcích těch nejlepších značek sportovního oblečení. Kterými se inspirovat?

Castore – sportovní minimalismus pro každodenní nošení

Minimalistické sportovní modely Castore triček, mikin, halenek, kalhot, kraťasů doplní každý pánský šatník. Kolekce zahrnuje klasické střihy a univerzální barvy, které jsou dobrým základem pro jakýkoli ležérní i tréninkový styling. Oblečení Castore je zároveň navrženo tak, aby se přizpůsobilo pohybu a tělesné teplotě i při intenzivních aktivitách. Proto budou nejen lehké a odolné, ale také spolehlivé za všech podmínek. Minimalistické mikiny noste k džínům, trička slaďte i s ležérním sakem. Získáte stylový, neutrální základ a výhody funkčního oblečení, např. termoaktivní vlastnosti.

CP Company – pánský sportovní styl

Co může vzniknout spojením zkušeností chemika a nejlepšího krejčího pánského oblečení? Odpovědí je značka CP Company, která již léta nastavuje nová pravidla pro pánský sportovní styl, který se vyznačuje moderností a netradičním řešením výroby. Značka je známá především svým inovativním způsobem barvení i těch nejobtížnějších látek a pletenin (např. polyester a Gore-Tex). Jimi vynalezené barvení oděvů spočívá v tom, že dodávají materiálu požadovanou barvu až po stříhání a šití. Tato metoda umožňuje získat intenzivnější barvy a zlepšit vlastnosti tkanin a pletenin. Moderní designy jsou proto jedinečné a funkční. Dobře se hodí do Urban vintage stylu i sportovní elegance.

EA7 Emporio Armani

Když se sportovní kolekce ujme jeden z nejlepších návrhářů pánské módy, víte, že efekt bude dokonalý a oblečení pronikne z posilovny ven na ulici. Pánské mikiny, trička, kalhoty a bundy EA7 Emporio Armani jsou ležérní klasikou, která nikdy nevyjde z módy. Je to dáno zaměřením návrhářky na každý detail, perfektní střih a šití. Kolekce obsahuje jak univerzální střihy a barvy, tak i doplňky do šatníku ve výraznějších barvách, např. červená, odstíny žluté nebo sytě modré.

Kolekce dámského a pánského běžného sportovního oblečení

Za zmínku stojí i značky sportovního oblečení, které tvoří dámské a pánské kolekce. Denně se inspirujte například klasickými modely zimních mikin, parek a bund Dolomite, které zapadnou do každého stylingu a budou tím správným základem pro univerzální šatník. Najdeme zde módní, ale i nadčasové střihy a tlumené barvy.

Pokud hledáte něco, co spojuje sport a eleganci, vyberte si jednu z nejprestižnějších značek golfového oblečení Chervo. Kvalitní polokošile s krátkým i dlouhým rukávem, kalhoty a šaty můžete nosit i do práce, kde je ležérní styl nezbytností. Je to také dobrý příklad základního oblečení, které nevyjde z módy po mnoho let.

V trendu zůstávají i vojenské prvky, a proto může dámská a pánská kolekce Aeronautica Militare doplnit váš šatník. Byl inspirován italskými leteckými outfity. Na S'portofino najdete letecké bundy, šaty, kombinézy, kabáty, kapsáčové kalhoty a trička.

Norské vzory mohou být také charakteristickým prvkem v našem zimním šatníku. Dámské a pánské svetry Dale of Norway nejen zpestří outfit, ale také zlepší tepelný komfort, protože jsou vyrobeny z přírodní, termoaktivní vlny.

Tvůrci a designéři značky Bogner jsou mistry ve spojení sportovního pohodlí s luxusní elegancí. Přestože kolekce zahrnuje profesionální oblečení pro sportovce a aktivní lidi, způsob zpracování, použité materiály a střihy dělají ze stylizací podstatu elegance. Modely jsou založeny na dokonalém propojení sportovních a elegantních prvků, například u mikiny byl místo klasických manžet použit šátek, bundy Bogner byly ozdobeny kožešinou, plyšem nebo metalickým povrchem.

S'PORTOFINO - NOVÉ TVÁŘE SPORTOVNÍHO STYLU

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru