OBRAZEM: V Mostě vyrostla nová bezkontaktní myčka, nabízí to nejlepší pro čistotu vašich aut
Nová myčka aut v Mostě.
Zajímavosti

Most - Před několika dny byla v Mostě otevřena nová samoobslužná bezkontaktní myčka aut. Najdete ji v ulici Žatecká, nedaleko Motorestu Výšina, ve směru na Čepirohy. Jde o myčku chorvatské značky Adriateh používající kvalitní materiály a prvotřídní technologii.

Momentálně jde o to nejlepší, co můžete na Mostecku svému příteli na kolech dopřát. Najdete zde čtyři mycí boxy. Každý z boxů nabízí sedm mycích programů. Využít je možné všech sedm programů najednou, nebo si zvolíte jen některý z nabízených programů. V boxu číslo 2 pak lze umýt i podvozek vozu. Boxy jsou postaveny z pevných stěn, proto nehrozí, že vás ohodí sprška vody od souseda.

Kromě mytí je možné si zde auta i vysát. Zatím jsou k dispozici tři vysavače, z toho jeden multifunkční, který obsahuje i program na provonění interiéru vašeho vozu či oživení barvy pneumatik. V budoucnu se plánuje počet strojů rozšířit dle požadavků klientů.

Najdete tu i šikovné vychytávky v boxech, jako například držáky na koberce, které tak lze i umýt.

Foto

Platit zde můžete hotově i kartou, na místě lze větší peníze rozměnit na drobné. Kromě těchto způsobů placení myčka poskytuje i systém READY2WASH, který je kompatibilní s aplikací pro chytrá mobilní zařízení Apple a Android. Tento systém doplňuje alternativní možnosti plateb o bezkontaktní platby s virtuálními tokeny, které se dají dokoupit na měničce peněz na myčce.

A jak systém READY2WASH použít?

Stáhnete si aplikaci, přijedete k myčce, otevřete aplikaci R2W najdete odkaz Tvoje myčka s.r.o., kliknete na ikonu, zvolíte rozložení boxů, kliknete na box v kterém stojíte a přesunete virtuální tokeny do mincovníku. Každý token má hodnotu 20 Kč. Navolíte si libovolně mycí program, který požadujete a pak už se jen věnujete mytí svého automobilu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru