FOTO: Policisté nasadili lyže a vyrazili na Klínovec. Sportovat tam ale nejeli
Foto: Policie ČR
Zajímavosti

Chomutovsko - Nové „policejní“ skialpové lyže, kterými bylo letos vybaveno obvodní oddělení Vejprty, vyzkoušeli ve čtvrtek policisté při preventivní akci ve Skiareálu Klínovec.

"Na sjezdovce, kde byl vlivem nadprůměrných teplot mokrý těžký sníh, nabádali návštěvníky k opatrnosti a ohleduplnosti při lyžování. Kromě českých lyžařů oslovovali také návštěvníky z dalších zemí, nejčastěji ze sousedního Německa, ale například i z Nizozemska," popsala akci policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

V rámci návštěvy areálu se policisté setkali také s pracovníky horské služby, s nimiž spolupracují například při pátrání po osobách v horském terénu. Právě v těchto horských oblastech se dají skialpové lyže využít v místech, jež jsou hůře dostupná pomocí čtyřkolky, která při výkonu služby policistům z Vejprt také pomáhá.

FOTO

2402lyze7

2402lyze1

2402lyze2

2402lyze3

2402lyze4

2402lyze5

Foto: Policie ČR

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru