Než definitivně uklidíte velikonoční výzdobu, podívejte se, zda nemůžete pomoct zooparku
Legendární velikonoční strom v Saalfeldu
Zajímavosti

Chomutov – Na snímku je legendární velikonoční strom, který každý rok nadšeně obdivují turisté projíždějící německým Saalfeldem. Zoopark Chomutov tahle úchvatná fotografie inspirovala k myšlence nazdobit takový strom i v zooparku.

„Na příští velikonoční svátky bychom rádi podobným způsobem ozdobili jeden ze stromů v našem zooparku. A protože nechceme nechat nic náhodě, vyzýváme Vás už teď. Pokud máte z letošních Velikonoc foukaná vajíčka (zdobená, barvená), nevyhazujte je! Přineste je k nám na kteroukoli pokladnu a my je uschováme na příští rok, kdy k nim přidám nově nazdobené kraslice a pokusíme se vytvořit stejně nádherný a barevný velikonoční strom," vyzývá se fanoušky zoopark na sociálních sítích.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru