V novém salonu HN Beauty mají ta nejmodernější solária.
Zajímavosti

Most - V ulici Obránců Míru v Mostě byl otevřen nový salon HN Beauty. Ten nabízí v příjemném, nově zrekonstruovaném prostoru to nejlepší pro vaši krásu. Postarají se tu o vaše krásné nehty, obočí, či řasy. V úterý 10. října byla v saloně otevřena i dvě nová luxusní horizontální solária a my jsme přitom nechyběli.

Pokud máte solária v oblibě, pak vězte, že v salonu HN Beauty můžete vaše opalování povýšit na další úroveň. Mají tu hned dvě špičkové značky, Megasun a Ergoline. Obě solária mají krásný design, ale co je důležité, jsou vysoké technologické kvality s těmi 

nejmodernějšími technologiemi s inteligentními řídicími systémy a jde o to nejlepší, co lze v současnosti v oblasti solárií využít.  Mají výborný opalovací efekt a splňují ta nejpřísnější kritéria pro ochranu vaší pokožky.

„Naše solária jsou, jako když rozbalíš mašličku na luxusním dárku. Nabízejí zákaznicím to nejlepší, co nyní mohou v Mostě využít pro zdravě opálenou pleť. Podpoří tvorbu kolagenu, vitamínu D, a jsou velmi šetrné pro lidskou kůži. Navíc nabízejí vysoký komfort při opalování. Díky ochlazovaní se zbytečně nepotíte a aroma navodí příjemnou náladu. Tu vám vylepší i poslech vaší oblíbené hudby ze zabudovaných reproduktorů přes bluetooth přímo z vašeho telefonu,“ uvádí sympatická Hong Nhung Nguyenová, majitelka salonu. Ta v oboru pracovala již několik let a zkušenosti nabírala v Německu, než se rozhodla si otevřít vlastní salon v Mostě. 

Nejmodernější technologie solárií

Moderní trubky a inteligentní systém řízení navodí přirozené sluneční světlo, z kterého načerpáte to nejlepší pro tělo a duši. Opalování imituje přirozené sluneční záření se všemi jeho účinky na tělo i duši - od klasicky jemného až po  intenzivní Karibské sluníčko. Inovační trubice stimulují produkci melaninu a vitaminu D, zklidňují pokožku, zajistí nádhernou barvu a atraktivní vzhled. Podporují tvorbu přírodního kolagenu, ten zdárně bojuje proti stárnutí pleti. 

Pokud máte rádi barvy, pak si tu také přijdete na své, protože v soláriích zabudovaný systém se postará o pohodovou náladu při opalování, a vybrat si přitom můžete i své oblíbené barvy.

Speciální červené světlo kolagenových trubic působí na buňky, fibroblasty, a stimuluje je k tvorbě kolagenu a elastinu, čímž v kůži navozuje proces zvaný fotoomlazení.

Do solárií zatím bez objednávky

Pokud chcete na solária do tohoto salonu zajít, zatím není nutné se objednávat. Maximálně se vám může stát, že si chvilku počkáte. 

Další služby salonu 

Objednat se však musíte na další služby, které v salonu nabízejí, můžete si tu nechat udělat nehty, tedy manikúru, gel lack shellack, či gelovou modeláž nehtů. 

„Kvalita je to, na co si tu velmi potrpíme. Pracujeme výhradně se značkovými produkty Ruscona a O.P.I., a O.P.I. je americká značka, kterou si myslím, že v Ústeckém kraji používáme jen my.  Na nehtech velice dobře vypadá, protože je dobře pigmentovaná a skvěle kryje nehty a má krásné barvy. Děláme tu také prodlužování řas, laminaci obočí, laminaci řas, barvení i úpravu, i permanentní make up, microblading, pudrové obočí nebo-li powder brows,“ prozradila Hong Nhung Nguyenová.

Pilník jen pro vás

Zajímavý je i systém, který tu využívají. Například pilník na nehty tu budete mít jen pro sebe. Kromě majitelky se vám budou věnovat i dvě další pracovnice, Nikola a Míša. Když sem přijdete, založí vám tu vaši obálku. Do té se pak uloží na příště pilník, se kterým tak budou i příště nehty upravovat pouze vám.  

Provozní doba salonu je momentálně od 10 hodin do 18 hodin, ale majitelka uvažuje v budoucnu o prodloužení provozní doby solárií od 8 do 20 hodin. Informace o salonu HN Beauty můžete sledovat na Facebooku nebo na Instagramu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru