Foto: HZS Ústeckého kraje
Zajímavosti

Ústecký kraj – Příslušníci Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje zvítězili v přeboru HZS České republiky v ledním hokeji. Přebor se konal v úterý a ve středu 21.-22. listopadu v ICE ARÉNĚ Plzeň. 

Přeboru se zúčastnilo deset hokejových týmů, tedy cca 170 hasičů z celé ČR. Výběr Ústeckého kraje zvítězil ve všech utkáních a obhájil titul z posledního přeboru, který se konal před čtyřmi lety.

Příslušníci, kteří reprezentovali HZS Ústeckého kraje:
Jiří Kroupa, Pavel Kuběna, Lukáš Pešek  (územní odbor Žatec), Štěpán Kuchynka a Jiří Cícha (územní odbor Ústí nad Labem), Jaroslav Šimeček, Marek Havlík, Štěpán Urbánek, Vítězslav Nedrda, František Bakrlík, Pavel Smolka a Tomáš Přeučil (územní odbor Most), Libor Řepík a Petr Král (územní odbor Chomutov) a Josef Kačerovský (územní odbor Teplice).

Výsledky jednotlivých zápasů ukazují, jakou převahu mají hasiči ze severu Čech na ledě:
HZS Ústeckého kraje vs HZS Praha - 4:0 (základní část)
HZS Ústeckého kraje vs HZS Plzeň ’’A’’ - 5:4 (základní část)
HZS Olomouckého kraje vs HZS Ústeckého kraje - 2:6 (základní část)
HZS Ústeckého kraje vs HZS Pardubického kraje - 10:1 (základní část)
HZS Ústeckého kraje vs HZS Moravskoslezského kraje - 6:3 (semifinále)
HZS Ústeckého kraje vs HZS Olomouckého kraje - 15:2 (finále)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru