Mostecký moderátor Vlasta Vébr zasedne v Rusku jako porotce Baltic Super Star
Moderátor Vlasta Vébr. Foto: archiv V. Vébra
Zajímavosti

Most - Mostecký moderátor Vlasta Vébr slovo nuda asi nezná. Moderuje nejrůznější kulturní, společenské, ale i sportovní akce. S Divadlem VeTři jezdí po republice nejen s pohádkami, ale i s preventivními divadelními scénkami pro všechny věkové kategorie.

V loňském roce moderoval v běloruském měste Vitebsk, kde se narodil malíř Marc Chagall, Den české kultury. V rámci zahajovacího ceremoniálu se na podiu setkal se souborem Alexandrovci, Alou Pugachevou nebo Michaelem Boltonem. Za pár dní odlétá do ruského Petrohradu, kde bude v roli porotce mezinárodního divadelního a pěveckého festivalu Baltic Super Star.

Vidět a slyšet Vlastu Vébra ale můžete samozřejmě i v Mostě, a to v rámci projektu, který podpořilo Statutátní město Most, Prevence tak trochu jinak. Tento projekt je určený mosteckým MŠ, ZŠ i seniorům. Chybět nebude ani letos na mosteckém hipodromu, kde bude moderovat dostihová odpoledne a 14. května se představí v pohádce O Jeníčkovi a Mařence na mosteckém Benediktu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru