Nová Ves v Horách - Na Nové Vsi v Horách proběhl ve dnech 3. až 13. srpna letní dětský tábor. Ten letošní byl velmi zajímavý. Kromě indiánského léta došlo i na hru na vojáky, a to s kompetentními osobami. Starosta Nové Vsi v Horách, David Kádner, vedoucí letního tábora, má k vojsku blízko jako předseda Výboru pro obranu Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR.

Jeho pozvání přijali vojáci Armády ČR, protichemické jednotky Liberec. Děti si tak mohly s vojáky popovídat, vyslechnout zajímavé informace, osahat si zbraně, či si na vlastní kůži vyzkoušet plynovou masku nebo protichemický oblek.

Děti si na táboře Dobrá nálada užívaly i spoustu dalších zábavných činností a dobře se při tom bavily. Účastníky tábora byly zejména děti z Krušných hor a děti z dětských domovů.

Tábor je organizován ve spolupráci s obcí Nová Ves v Horách, a organizuje jej zapsaný spolek DONALDCinká. Cena za tábor pokrývala jen nejnutnější výdaje spojené se stravováním, ostatní bylo založeno na dobrovolnické bázi. Bydlelo se ve stanech a celkem se tábora zúčastnilo 32 dětí.

1508novaves2

1508novves3

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru