OBRAZEM: Bylinky, čaje a další. V obchůdku na boku Prioru najdete centrum zdraví
Radomír Pieter ve svém obchůdku Salvare na boku mosteckého Prioru. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most – Když vstoupíte dovnitř, hned to ucítíte. Tu zvláštní, uklidňující směs vůni bylin, čajů a koření. Je to, jako byste v centru města vešli do oázy, která vám dá na chvíli zapomenout vašim starostem a ruchu města.

V Prioru, hned na boku ve směru od Repre - ani nemusíte chodit do obchodního domu, tady provozuje svoji prodejnu Radomír Pieter. Nejdříve rozjel e-shop, potom jste jeho obchůdek Salvare mohli vídat asi čtyři roky na mosteckém nádraží. A od června se přestěhoval do samého centra města.

Není jen obchodníkem, pro své zákazníky je také znalým rádcem, který dokáže doporučit nejvhodnější bylinky a další produkty na nejrůznější problémy. „Jsou za tím léta studia a praxe,“ prozrazuje. Poradit se můžete na vhodný doplněk k léčbě, zná i vhodné kombinace s klasickými farmaky. „Hodně u nás řešíme třeba nejrůznější infekce,“ dodává. Právě dobrou radou se prý odlišuje od jiných obchodů, které se soustředí jen na nákup a prodej. Obchod není jeho hlavním zdrojem obživy, má ještě své zaměstnání, ale je velkým koníčkem. A tak u sebe za pultíkem tráví spoustu času.



Hojně si k němu zákazníci chodí pro bylinné kapky. Co nemá v obchodě, najdete u něj v e-shopu. A že je z čeho vybírat, najdete tam na osm stovek nejrůznějších druhů bylinných kapek a dohromady přes 2600 položek.

V krámku nejsou ale jen bylinky a čaje, ale i koření, sirupy i drogerie. Samozřejmě zde najdete i takzvané a nyní hodně „módní“ zelené potraviny: zelený ječmen, matcha nebo chlorellu.

A když si přijdete nakoupit a budete chtít chvilku relaxovat, můžete se třeba posadit do čajového koutku.

360° foto

Fotogalerie

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru