V Litvínově se otevřela samoobslužná bezkontaktní myčka
Nová bezkontaktní samoobslužná myčka v Litvínově. Foto: Marcela Sklenářová
Zajímavosti

Litvínov – V Nádraží ulici v Litvínově se otevřela dlouho očekávaná samoobslužná bezkontaktní myčka. Otevřeno je NON-STOP 24 hodin denně. Cílem je spokojenost zákazníků se službami automyčky.

Budete-li chtít poradit s ovládáním myčky nebo umýt vaše vozidlo, můžete požádat obsluhu. V případě nepřítomnosti obsluhy volejte na tel. 774 33 88 99, obsluha dorazí ihned. Obsluha bude prozatím k dispozici PO-PA od 8.00-16.00 hod.

K dispozici bude také vysavač, posezení a možnost si dát kávu nebo džus z nových automatů, tohle vše rovněž 24 hodin denně. Stejně tak měnička na drobné, možnost platit kartou nebo získat a platit věrnostním klíčem, kde si budete sami moc dobít kredit.

Nezapomeňte sledovat na facebooku zde.

Více info zde

{article 32141}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

2809mycka2

Na myčce si můžete dát i kafe. Foto: Marcela Sklenářová

2809mycka3

Nemáte dost drobných? Žádný problém. Foto: Marcela Sklenářová

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru