OBRAZEM: V Radčicích se konaly už sedmé Mariánské Vánoce
Mariánské Vánoce v Mariánských Radčicích. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Mariánské Radčice – V areálu kostela Panny Marie Bolestné v Mariánských Radčicích se v sobotu konají sedmé Mariánské Vánoce.

Pět desítek postav z řad divadelníků i místních obyvatel tam během dne třikrát předvádí živý Betlém. Ten se v letošním roce odehrává formou putování po několika scénách v celém areálu. První dopolední představení začalo symbolickým vtipným vyhnáním postavy Santa Clause, neboť místní „ctí tradice a Ježíška“.

Další představení se během dne odehrávají ještě ve 13.30 a v 15.30 hodin. V 17 hodin se potom bude rozsvěcet vánoční strom. V areálu kostela jsou stánky s občerstvením, ale třeba také kovář či vánoční poštovna. Zní dobová hudba a kdo chce, může si zazvonit na zvoničce štěstí. Vstup je zdarma.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=Qib35dbB1tw

Fotogalerie

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru