Mostecká Rybárnička u Petra opět nabídne ty nejchutnější české kapry
Rybárnička v Mostě. Foto: Olga Markuzziová
Zajímavosti

Most -  Vánoce bez kapra na štědrovečerním stole si málokdo umí představit. Pokud si chcete na této české rybě, jež má své zastánce i odpůrce, pochutnat, kupte ji v mostecké Rybárničce u Petra.

I v letošním roce zde budou prodávat před Vánocemi kapry dovezené z chráněného území rybářství Mšec.

„Kapři z tohoto rybářství jsou chované v rybnících s opukovým podložím a to jim dává tu nejlepší chuť. To potvrdily i odebrané vzorky a díky tomu kapr z Mšece co do chuti a kvality masa vede mezi kapry České republiky. Tito kapři putují již v říjnu do sádek, kde se do prosince vysádkují, tedy vyčistí, aby na talíři chutnali co nejlépe,“ uvádí Pavla Janů, majitelka rybárny.

Jestli nezvládnete kapra celého, budete si moci v prodejně zakoupit jen půlku. Pokud neholdujete kaprovi, na prodejně nabízejí i další druhy chlazených a mražených ryb.

„Na vánočním stole by neměl chybět třeba candát, o kterém se říká, že je králem mezi sladkovodními rybami. Chuť jeho masa je jedinečná. Nabízíme široký sortiment ryb a zakládáme si na kvalitě,“ dodala Pavla Janů.

Prodej kaprů v Rybárničce u Petra bude zahájen dva dny před Štědrým dnem, tedy 22. prosince od 9 hodin, bude pokračovat do 17 hodin, dále pak 23. prosince od 9 do 15 hodin. Prodejnu najdete na adrese SNP 7/430 Most.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru