OBRAZEM: Stovky lidí na svatebním veletrhu! Ukázal, že každá nevěsta může být nádherná
Svatební veletrh v Mostě. Foto: Olga Markuzziová
Zajímavosti

Most - Regionální svatební veletrh se první lednovou neděli uskutečnil na mosteckém Benediktu. Ten kvůli němu přikryl dráhy na bowling, díky tomu se prostor pro výstavu zvětšil letos na dvojnásobek. Tak se na veletrhu mohly představit na čtyři desítky vystavovatelů poskytujících svatební služby.

„Byli jsme tu letos poprvé a jsme nadšeni. Šaty byly úžasné a je velká výhoda takto na jednom místě získat kontakty na vše, co budeme potřebovat na svatbu zajistit,“ pochvaloval si mladý pár, jedni z nedělních návštěvníků.

Příchozí zřejmě nejvíce zajímaly šaty. V průběhu dne se konaly dvě módní přehlídky, které představily to nejlepší pro nevěsty, ale i ženichy či rodiče a také družičky. Předvedly šaty od návrhářů i z běžných kolekcí a třeba i tzv. boho šaty, které jsou prý v poslední době velmi žádané. Ukázaly, že každá nevěsta může být krásná, bez ohledu na věk, výšku či velikost. Ve svatebním salonu Delta je z čeho vybírat. Všechny šaty vytvarují ženskou postavu a dají se upravit přesně tak, jak nevěsta potřebuje.

Nechyběly ani workshopy, prezentace, ochutnávky i proměny dvou návštěvnic. Veletrh se i v letošním roce skvěle vydařil. A jak si ho pochvalovala jeho organizátorka Petra Vyoralová, majitelka svatebního salonu Delta? „Díky obrovské vstřícnosti pana Čepeláka máme letos dvakrát větší výstavní prostor, než tomu bylo v minulosti. Před pěti lety jsme začínali s devíti vystavovateli, v loňském roce jich bylo už dvacet, a letos se jich zúčastnilo pětatřicet. Přitom jsou to všechno firmy a lidi, za které já osobně můžu dát ruku do ohně,“ uvedla Petra Vyoralová.

Fotogalerie

Příprava prostor pro svatební veletrh trvala týden a intenzivně se na ní podílelo nejméně pět lidí, jak nám prozradil Jan Čepelák. Restaurace Benedikt je jedním z mála míst v Mostě, které nabízí svatbu od A do Z, včetně obřadu i ubytování. Na svatbu zde si připravte ale minimálně 20 tisíc korun, ale spíš více a objednejte ji s velkým předstihem.

Co vzkazuje Petra Vyoralová všem letošním svatebčanům? „Při přípravě svatby zapojte zdravý selský rozum. A hlavně se mějte rádi, a to co nejdéle v životě.“

Videoreportáž

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru