Litvínov bude mít svůj malý Central. Víme, kdy se má otevřít
Stavba nákupního parku v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Litvínov – Na zanedbané ploše na okraji Litvínova za supermarketem Lidl vyrůstá nové obchodní centrum.

Podobné v Litvínově zatím není, nejvíce se konceptu podobá asi obchodní zóna naproti Kauflandu. V novém centru ale nemají být vietnamské obchody.

Nový obchodní komplex je ale zatím trochu tajemný. Některé informace má ale město Litvínov, které na dotaz našeho deníku potvrdilo, že se zde staví nákupní park. „Do října má být postavený a zprovozněný poté tak, aby bylo před vánočními svátky již otevřeno,“ uvedl místostarosta Milan Šťovíček. Konkrétní nájemci známí nejsou. Hovoří se o obchodech s oblečením či obuví, také o nábytku.

Pro radnici je důležité, že se stavbou centra zmizí nepořádek, který na pozemcích byl a na který majitele město upozorňovalo. Majitel vždy provedl úpravy, které po něm úřad požadoval.

Nejbližší velké obchodní centrum je v Mostě – Central Most, Nákupní park Chomutov v Otvicích či obchodní zóna Olympia Teplice a domy Galerie Teplice a Fontána Teplice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru