ASKO otevírá v Teplicích novou prodejnu
Nová prodejna nábytku je těsně před otevřením. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Teplice - Už několik měsíců probíhá výstavba nové prodejny ASKO Nábytek na pozemku vedle obchodního centra Olympia v Teplicích. Již tuto sobotu 23. června se můžete těšit na slavnostní otevření!

Prodejna se otevře v 9 hodin ráno. Na všechny zákazníky čeká kolo štěstí, děti potěší maskoti, malování na obličej, fotokoutek nebo skákací hrad.

Na Frekvenci 1 můžete soutěžit o dárkové poukázky ASKO, moderátor Frekvence 1 bude přítomen přímo na slavnostním otevření.

Nenechte si ujít nákupy za zahajovací ceny a přijďte si prohlédnout zbrusu novu prodejnu ASKO Nábytek. Standartní otevírací doba nové prodejny bude každý den od 9:00 do 20:00. Přímo u ASKA bylo vybudováno i nové parkoviště, kde pohodlně zaparkujete. Využít lze zajisté i velké parkoviště před obchodním centrem, které je jen pár kroků vedle.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru