VIDEO: Žena si v Litvínově lehla do silnice mezi jedoucí auta
Žena leží uprostřed silnice.
Zajímavosti

Litvínov - K zvláštní situaci došlo v pátek 13. července v Litvínově. Mohla skončit dopravní nehodou a vážným zraněním.

Redakci se podařilo získat záběry, které situaci zachycují. Na internetu kolují ještě jedny. Na videu, které máme k dispozici, je vidět žena ležící uprostřed silnice Tyrše a Fügnera v Litvínově. To je cesta poblíž Scholy Humanitas a Bílého sloupu vedoucí ke kruhovému objezdu na Klíny.

Automobily ženu objíždějí, nebezpečná situace nastává, když do zastávky přijíždí autobus MHD. Žena se náhle ocitá přímo uprostřed provozu. Nakonec před ní zastavuje řidič v BMW, vystupuje a přibíhá k němu další člověk. Teprve potom nešťastnice vstává ze silnice a odchází pryč.

Na dalších záběrech, které se objevily na youtube, je vidět, že žena hází do silnice své věci, pravděpodobně boty a kabelku. A to přímo před projíždějící auta. Není zřejmé, zda tato scéna předcházela lehnutí na vozovku či přišla až po ní.

Proč tak žena činila? Svědci popisují, že zřejmě došlo k hádce mezi ní a jiným mužem, a toto následovalo.

https://www.youtube.com/watch?v=RecNP7Lnrmw

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru