OBRAZEM: V Mostě byla otevřena nová bezkontaktní myčka. Nabízí belgickou technologii mytí, suché čištění či vysávání
Nová automyčka v Mostě.
Zajímavosti

Most - V Mostě můžete nyní nově využívat novou bezkontaktní myčku. Nabízí nejnovější technologie a nachází se na adrese V Luhu 3393. To je pod Lajsníkem na okraji malé průmyslové zóny.

„Byl jsem zde krátce po otevření a mile mě překvapila. Nejen tím, že používá novou belgickou technologii, ale také svou aktivní pěnou a vybaveností celého areálu,“ uvedl Patrik, jeden z prvních zákazníků.

Myčka nabízí 5 boxů a 6 programů mytí s aktivní pěnou a také program na odstranění hmyzu a horký vosk. K dispozici je také výkonný vysavač, možnost suchého čištění interiéru, lesk na pneumatiky, parfémovač interiéru, s nabídkou 2 vůní a jako bonus si můžete doplnit i kapalinu do ostřikovačů, kterou na místě nabízí.

Cena je velice přijatelná, a to 10 korun za 50 vteřin. Veškeré ceny se pohybují od deseti korun. Na místě je obsluha, která vám ochotně poradí, jak s myčkou zacházet.

Samoobslužná myčka ZVZ DiBO je otevřená denně od 6 do 22 hodin. Od září bude možné na nové myčce platit i kartou. Další informace najdete zde na facebookových stránkách.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru