Začala přestavba Lidlu, bude tam nová pekárna
Přestavba litvínovského Lidlu. Foto: e-mostecko.cz
Zajímavosti

Litvínov - Prodejna Lidl v Litvínově prochází přestavbou. Bude tam nová pekárna. Zákazníci musí nyní počítat se stavebním ruchem v okolí prodejny. Prodej není přerušen.

Aby mohla vzniknout u Lidlu nová pekárna, zabrala stavební firma kus parkoviště a přemístila vchod do čela prodejny. Úsek pečiva je dočasně posunutý. Nenajdete tam nyní například kráječ na chleba kvůli omezenému prostoru.

Lidl v letošním roce pokračuje v investicích do modernizace prodejen. V současné době se například rekonstruuje obchod v severních Čechách ve Varnsdorfu. Práce potkaly také Lidl v Žatci.

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 238 prodejen, které jsou zásobovány čtyřmi logistickými centry.

1409pekarnalidl

Takto vypadá pekárnu Lidlu po přestavbě prodejny. Ilustrační foto. Zdroj: Lidl Česká republika

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru