Tady se nezavírá. Zoopark můžete navštívit celé vánoční svátky, dokonce i na Štědrý den
Ilustrační foto - vodní buvol. Zdroj: facebook/zoopark
Výlety

Chomutov – Až vás přestane bavit vánoční přejídání, sledování pohádek a návštěvy příbuzných, tak si můžete vyrazit třeba do zooparku. Tady se totiž nezavírá ani o vánočních svátcích.

Podkrušnohorský zoopark v Chomutově má otevřeno 365 dní v roce. A to dokonce i na Štědrý den nebo Silvestra. Tak pokud si třeba plánujete během nadcházejících volných dnů příjemnou zimní procházku, rádi vás tady uvidí.

Přijít můžete i o svátcích každý den od devíti ráno do čtyř odpoledne. Pouze na Štědrý den je provozní doba zkrácená, pokladny se budou zavírat už ve 14.00 hodin. Také pracovní zooparku si totiž chtějí užít Vánoce doma s rodinou.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru