OBRAZEM: Z vánočního parku v Chomutově jsou lidé nadšení! Zájmu se těší i ledové kluziště
Foto: Jitka Fárová
Výlety

Chomutov - Vánoce se letos v Chomutově přesunuly z náměstí 1. máje do městského parku. Rozhodli tak radní, kteří nechtěli kvůli vládním nařízením připravit Chomutovany o předvánoční atmosféru ve městě. A toto rozhodnutí se ukázalo jako správné, lidé si ho velmi pochvalují.

Vánoční park v Chomutově se těší velké návštěvnosti. Zájem je jak o prodejní stánky, tak o mobilní kluziště. Ledová plocha o velikosti 20 x 10 metrů bude otevřena každý den, a to až do 27. prosince. Její otevírací doba je od 10.00 do 18.00 hodin. K dispozici je i půjčovna bruslí.

Lidé se mohou také nechat zvěčnit u fotokoutku, z náměstí do parku se přesunula i zvonička. V hudebním altánu budou probíhat víkendové programy pro děti. V bývalém Aquariu (altánek u Drmalky) najdete Betlém s živými zvířátky. "Budeme usilovat o maximální dodržování všech opatření. Chtěli bychom vás požádat o vzájemný respekt. Moc děkujeme," vyzývají radní návštěvníky parku.

foto

0712cv4

0712cv1

0712cv

0712cv2

0712cv3

0712cv6

0712cv5

0712cv7

0712cv9

0712cv10

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru