Ilustrační foto: CC0
Výlety

Postoloprty – Tradice strašidelných průvodů je i v Česku stále oblíbenější a každý rok je nabídka bohatší. Mezi prvními, kdo letošní zábavu pro malé i velké připravil, je Středisko volného času, školní družina a Kulturní zařízení města Postoloprty. Společně zvou všechny, kdo se rádi bojí, na akci Oživlá zámecká zahrada. Akce se koná v neděli 22. října 2023.

 

Program je naplánován nejprve pro malé děti, a to od 16:30 do 18:30 hodin. Tehdy se po parku budou pohybovat hodné postavy. Od 19 do 21 hod. už je stezka naplánována pro ty odvážnější se strašidelnými postavami.

Na strašidelnou stezku se od vstupu od kina.

Vstupné je 50 korun za osobu. Na akci je nutné zakoupit předem vstupenku v knihovně z důvodu časového harmonogramu. Občerstvení bude zajištěno na dvorku u kina.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru