Foto: Ilona Kaulfuss
Výlety

Osek – Klub přátel Krušnohorské železnice Most – Dubí – Moldava zve romantiky i technické fandy do Železniční expozice Moldavské dráhy na oseckém nádraží na letošní poslední den „otevřených dveří“ a ukončení návštěvnické sezóny.

Počasí má být příjemné, tak si kromě exponátů můžete vychutnat i atmosféru venkovních prostor nádraží. Expozice bude zpřístupněná v sobotu 21. října od 9 do 16 hodin.

Tradičně budou mít návštěvníci možnost prohlédnout si zajímavé předměty, které dokladují historii krušnohorské železniční dopravy a z nichž jsou některé i stovky let staré. Dozvědět se zajímavosti, o které na Moldavské dráze není nouze a případně se nechat unést fantazií při sledování modelové železnice a vláčků. Pro sběratele jsou v nabídce ke koupi turistické známky, vizitky, nálepky, pohlednice, ale také třeba pexeso, železniční mapa nebo magnetky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru