Hasiči bojují s obrovským požárem autovraků v Kladně. Dva hasiči jsou zranění
FOTO: MICHAL HRDLIČKA
Zprávy

 

Kladno – V kladenském areálu Kovošrotu právě zasahují hasiči. Řeší požár vraků. Dva z dobrovolných hasičů potřebovali ošetření.

„Na místě zasahují hasiči. Hoří území 20 x 50 metrů, oheň je do výše 15 metrů. Na místě je vyhlášený druhý stupeň hasičské pohotovosti. Další informace nemáme, neboť probíhá zásah,“ vyjádřila se krátce po ohlášení požáru pro e-deníky.cz Vladimíra Kereková, mluvčí hasičů. Na twitteru zveřejnili hasiči i video

Černý hustý kouř se valí vysoko nad Kladno a je vidět ze širokého okolí. Informace předává kladenská radnice občanům například přes sociální sítě: „Jsme v kontaktu s krajskou hygienickou stanicí, která zatím nevydala zákaz otevírat okna, nicméně je to občanům doporučeno. Pokud někdo ucítí ve vzduchu chemickou látku, prosíme o nahlášení krajské hygienické stanici případně na odbor životního prostředí kladenského magistrátu."

Na místě je kromě 16 jednotek hasičů také zdravotní záchranná služba. „Na místo posíláme jednu posádku záchranářů, aktuálně máme hlášen jeden úraz dolní končetiny a jeden kolaps. Oba pacienti by podle informací z operačního střediska měli být hasiči,“ uvedla mluvčí záchranné služby Monika Nováková.

kouř Kladno

TAKTO JE VIDĚT KOUŘ OD BUŠTĚHRADU. FOTO: E-DENÍKY.CZ

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru