V Mostě se budou vysoké a vyšší odborné školy ucházet o budoucí studenty
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Ústecký kraj - V Mostě proběhne v úterý 26. února již 11. ročník veletrhu SOKRATES 2, který přivítá všechny zájemce o studium na vysokých a vyšších odborných školách v České republice.

Akce bude probíhat v prostorách Podkrušnohorského gymnázia Most od 8:00 do 17:00 hodin.

Všem zájemcům o studium na vysokých a vyšších odborných školách v České republice je určen již 11. ročník prezentace vysokých a vyšších odborných škol.

Prezentace tohoto druhu umožňuje představení vysokých (VŠ) a vyšších odborných škol (VOŠ) na jednom místě, a to nejen regionálních. Akce je určena pro výchovné poradce, žáky posledních ročníků středních škol, stejně jako pro další zájemce (např. Univerzita třetího věku), kteří chtějí studovat na VŠ nebo VOŠ a stále nejsou zcela rozhodnuti, kterou školu si zvolit.

Akci pořádá Okresní hospodářská komora Most ve spolupráci s Úřadem práce České republiky, Krajskou pobočkou v Ústí nad Labem, pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje

Vstupné se neplatí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru