Přijeďte si užít sníh, zábavu a testování známých značek na Klíny, bude SNOW tour
Ilustrační foto
Co se chystá

Klíny - Prima akci pro milovníky hor, sněhu a lyžování chystají ve Sport areálu Klíny. Uskuteční se ve středu 27. února a bude to zábava.

Snow tour 2019 slibuje testování lyží značky Fischer pro širokou veřejnost, přitom můžete vyzkoušet kvalitu helem a brýlí značky SMITH, nebo třeba sněžné brusle SLED DOGS či akční kamery LAMAX .

Jsou nachystány i soutěže o zajímavé ceny. A bude se i ochutnávat. Letos bude pro vás připravena Chill-out zóna kde budete moci okusit chuť tyčinek Chimpanzee a teplý nápoj DAVID RIO CHAI LATTE.

Chybět nebudou ani krásné a usměvavé promotérky v barevných bundách HELLY HANSEN. Tak si poznamenejte 27. 2. od 9 do 15 hodin Sport areál Klíny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru