Farmička u Kačky z Klínů pořádá první farmářský ples
Farmička u Kačky pořádá farmářský ples.
Co se chystá

Krušné hory - V Nové Vsi v Horách se v sobotu koná první ročník Farmářského plesu. Akci organizuje Farmička u Kačky z Klínů.

Ples je realizován za účelem vzájemné podpory mezi jednotlivými farmáři a zemědělci, ale zároveň jako připomenutí lidem, že i kolem sebe mají domácí, čerstvé a zdravé produkty – návštěvníci mají možnost seznámit se s těmito podnikateli a nahlédnout pod pokličku, jak chovu, tak i výroby.

Začíná se ve 20 hodin v sále restaurace Pod Lípou. K tanci hraje kapela PDF, moderuje Zdeněk Lukesle. Na návštěvníky čeká bohatá tombola. Vstupné činí 200 korun.

Ples se koná za podpory sponzorů: Platinum, RE/MAX - Oldřich a Dita Humpolcovi, JAPEK s. r. o., Pivovar Ossegg, Fotograf Standa Matouš, Farma Kateřina Adolf Loos, Drůbež Červený hrádek s. r. o. a Cukrárna Cafebar.
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru