Obrnice zvou na městské slavnosti. Chybět nebudou atrakce, koncerty ani občerstvení
Obrnické slavnosti. Foto: archiv
Co se chystá

Obrnice - Již v sobotu 7. září se na starém fotbalovém hřišti v Obrnicích uskuteční další, v pořadí již 13. ročník oblíbených Obrnických slavností. Návštěvníky opět čeká bohatý program plný atrakcí pro děti i dospělé.

Oslavy zahájí zdravicí obrnický místostarosta Josef Karas v 15 hodin. Na pódiu se vystřídá zpěvák Petr Kolář či skupina Maxim Turbulenc. Diváky jistě pobaví i známý a vtipný imitátor Petr Jablonský. Chybět pochopitelně nemůže občerstvení s nabídkou kvalitních jídel a alkoholických i nealkoholických nápojů včetně ochutnávky domácích slaných či sladkých pokrmů z kuchyní místních hospodyněk.

Pro děti je připravena legrační show a řada osvědčených atrakcí jako je nafukovací skluzavka, skákací hrad, malování na obličej, projížďka vláčkem, laserová střelnice, či svezení na živém koni.

Slavnosti iniciovalo v roce 2007 současné vedení obce, a každým rokem lákají stále více i přespolní návštěvníky. Do jejich příprav se aktivně zapojují dospělí, děti i senioři z řad veřejnosti.

0609obrnickeslavnostiplakat

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru