Do mosteckého centra Bridge přijede světoznámý fotograf Robert Vano
Robert Vano.
Co se chystá

Most - Kulturní program pokračuje v Bridge 714 i v roce 2020. Dne 16. ledna v 18 hodin přijede do life-style centra světoznámý fotograf Robert Vano.

Čeká na vás povídání nejen o focení se světoznámým fotografem, který je známým především svými mužskými akty. Robert působil v New Yorku, v Paříži a v Miláně.

Fotografoval pro módní časopisy Cosmopolitan, Harper´s Bazaar a Vogue. Fotografuje černobílé portréty a akty na klasický film.

Od roku 1995 žije v Praze, kde pracoval jako umělecký ředitel v českém vydání časopisu Elle a od roku 2009 jako kreativní ředitel v agentuře Czechoslovak models.

Při besedě bude promítat své fotografie a vyprávět o všem možném i nemožném. Hosté se budou moci zeptat na cokoli, co je ze života Roberta zajímá. A k tomu mohou degustovat víno z Bridge Wine vinotéky.

Lístky je možné zakoupit v Městském divadle v Mostě, v kavárně Bridge Cafe a online zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru