UPOZORNĚNÍ: Úterní a bleší trhy v Mostě nebudou, farmáře na náměstí čekají přísná pravidla!
Na bleších trzích se shlukovalo velké množství lidí. To je nyní rizikové. Foto: archiv
Co se chystá

Most -  V souvislosti s možným šířením onemocnění covid-19 dnes vedení města Mostu rozhodlo, že se v Mostě nebudou konat až do odvolání prodejní úterní trhy. Současně se dohodlo i s vedením sportovního areálu TJ Baník Souš Most na zrušení tradičních sobotních bleších trhů. Ty nebudou až do konce května.

Umožněn bude prodej místním výrobcům a pěstitělům na farmářských trzích v sobotu 25. dubna na 1. náměstí. Budou v takzvaném koronavirovém režimu. Čekejte přísná hygienická pravidla. Jde tak o další krok v postupném rozvolňování pravidel prodeje.

Mezi stánky se budou muset dodržovat rozestupy, lidé se nebudou smět shlukovat, platit bude zákaz prodeje občerstvení k přímé konzumaci, návštěvníci trhů musí dodržovat zakrytí úst a nosu a akce bude bez kulturního programu.

„Rádi bychom dopředu všechny návštěvníky trhů upozornili na to, že to není příležitost, jak si popovídat se známými, které jsme dlouho neviděli. Prosíme dodržujte i nadále platná nařízení,“ upozorňuje primátor města Mostu Jan Paparega. Dodržování pravidel zajistí pořadatel akce Severočeské farmářské trhy.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru