Na slavnosti v Obrnicích láká opět řada známých umělců a bohatý doprovodný program
Slavnosti v Obrnicích. Foto: archiv
Co se chystá

Obrnice - Obrnické slavnosti svolávají k rozloučení s létem už počtrnácté. Nejen mezi místními oblíbená a hojně navštěvovaná společenská a kulturní akce má tradiční základnu na starém fotbalovém hřišti. Tentokrát zve obec k dobré zábavě, přátelskému posezení a bohatému kultrunímu programu v sobotu 5. září.

Oslavy vypuknou dvě hodiny po poledni zdravicí obrnického starosty Stanislava Zaspala. Poté už bude pódium patřit řadě známých umělců a bavičů, které uvede osvědčený moderátor Roman Lukáš. „Jsem moc rád, že se podařilo naši nejvýznamnější akci každoročního kalendáře vůbec uspořádat. Vzhledem k epidemii koronaviru to vůbec nebylo jisté. Ale nakonec vše dobře dopadlo. Návštěvníci uvidí program v neokleštěné, původně plánované podobě," upřesnil starosta.

Úvod zábavního odpoledne obstará písničkář František Nedvěd, nestor českého folku, country a trampské scény. Poté si na své přijdou vyznavači klasického bigbeatu. Kapela AC/DC tribute rozezní amfiteátr řízným hard rockem australských "elektrikářů", kteří se těší přízni milionů fanoušků z celého světa a jsou jednou z nejúspěšnějších skupin hudební historie.

Uvolnění a humor přinese stand-up komik Miloš Knor. Závěr show pak obstará populární zpěvačka Olga Lounová a další revivalové uskupení New Age of Smokie s nestárnoucími hity Chrise Normana a britské kapely Smokie.

Chybět nebude řada atrakcí pro děti, například nafukovací skluzavka, skákací hrad, malování na obličej, projížďka vláčkem nebo laserová střelnice. „Občerstvení s nabídkou kvalitních jídel a alkoholických i nealkoholických nápojů doplní jako vždy ochutnávky domácích slaných či sladkých pokrmů místních hospodyněk," doplnil Stanislav Zaspal.

Slavnosti iniciovalo v roce 2007 současné vedení obce, lákají každým rokem stále více i přespolní návštěvníky. Do jejich příprav se aktivně zapojují dospělí, děti i senioři z řad veřejnosti. Při organizaci obecních akcí obec spolupracuje také s místními spolky, sdruženími a neziskovými organizacemi.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru