Olga Lounová, Miloš Knor, dobrý program a spousta zábavy. To budou Obrnické slavnosti
Olga Lounová. Foto: archiv / Olga Markuzziová
Co se chystá

Obrnice - V sobotu 5. září budou zahájeny oblíbené Obrnické slavnosti. Stane se tak úderem 14. hodiny na starém fotbalovém hřišti v Obrnicích u Mostu.

Jaký program vás letos kromě spousty atrakcí, jízdy na koních, střelnice, zábavy pro děti, pouťových stánků a stánků s občerstvením čeká? Od 14.05 hodin po slavnostním zahájení vystoupí František Nedvěd a Tie Break, od 15.30 hod bude pokračovat AC/DC tribute, od 16.45 se můžete těšit na Miloše Knora. Následovat bude vyhlášení soutěže a vylosování výherce soutěže. Od 18 hodin zazpívá Olga Lounová, kterou na pódiu vystřídá kapela New Age of Smokie.

V přestávkách vystoupí šermířská skupina Equites, na závěr je nechystána ohňová show. Celý program bude slovem doprovázet Roman Lukáš.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru